NAJBOLJE MIKROIGLICE NA SVETU – Genosys mikroiglice su jedinstvene i inovativne, šestougaonog oblika (diamond shape) što doprinosi maksimalno bezbednim tretmanima, smanjuje bol i daje najbolji mogući rezultat.

Ukoliko želite da pomognete klijentima da uspore starenje ili smanje ožiljke i profesionalno neguju kožu na raspolaganju Vam je DTS Dermafix (mezopen) i DTS roler.
Koža je stimulisana mikro ubodima koji omogućavaju stvaranje mikro kanala u koži i prolaz hranljivih aktivnih sastojaka iz Genosys programa, prvenstveno peptida, hijalurona i biljnih ekstrakata. Mikro ubodima i uslovnim povređivanjem dubljih slojeva kože stimuliše se stvaranje novog kolagena. Tretman mikroiglicama je konstruktivan, a ne ablativan metod (kao npr terapija laserom i hemijskim pilinzima). Ova metoda omogućava najbolji balans između tzv “downtime”-a pacijenta i dobijenih rezultata.

TRANSDERMALNI UNOS AKTIVNIH SASTOJAKA

TDS (TRANSDERMAL DELIVERY SYSTEM) – Usled protektivne funkcije kože 99,7% velikih hranljivih molekula ne mogu da prođu zaštitnu barijeru kože.

Rešenje tog problema su mikroiglice koje omogućavaju da se prirodnim putem poveća propustljivost kože i postigne maksimalna iskoristljivost aktivnih sastojaka, u epidermu i dermu.

PRIRODNA INDUKCIJA KOLAGENA

Proces stimulacije mikroiglicama je trenutan i uglavnom subkutani. Mikroiglice će izazvati povredu dermisa koja je praćena papilarnim krvarenjem.

Ovo dovodi do zapaljenskog procesa i procesa zarastanja na nivou ćelije. Treća i četvrta faza zapaljenskog procesa su proliferacija (stvaranje novih ćelija), fibrocita i fibroblasta uz oslobađanje faktora rasta (GF).

Rezultat je stvaranje novog tkiva, kolagena i elastina (rezultat je do 8% deblji epiderm).

KARAKTERISTIKE GENOSYS MIKROIGLICA

Šta je bitno?

  • Sterilnost
  • Kvalitet iglica (loš kvalitet izaziva veliku traumatizaciju tkiva i može da napravi rane)
  • Iglice moraju biti deo metalne ploče kako ne bi ispadale
  • Sertifikati o kvalitetu i ispravnosti

PREDNOSTI GENOSYS ROLERA I DERMAFIX-A

  • Svi sertifikati o ispravnosti i sterilnosti proizvoda
  • Homogenost metalnih delova / nema ispadanja iglica
  • Heksaugaone iglice prave ciljanu traumu
  • Iglice su sastavni deo rolera – nema lepka
  • Siguran i bezbedan tretman

OBLIK IGLICA

Za kraći vremenski period može da se napravi veći broj mikrokanala i da se postigne bolji efekat. Za 10 minuta upotrebe napravi otprilike 500 000 mikro kanala, sa manjom i ciljanom mikrotraumom.

POREĐENJE DTS GENOSYS SISTEMA SA DRUGIM PROIZVOĐAČIMA