TRETMANI DUBOKE REJUVENACIJE

Duboka rejuvenacija – ravnomerna mezoterapija sa peptidima i kolagen indukciona terapija u istom tretmanu!

Kombinovanjem mehaničke i stimulacije kože najmodernijim kozmeceutikals preparatima, utičemo na uvećanje sinteze kolagena i elastina i poboljšanje opšteg izgleda i zdravlja kože. Ovaj tretman predstavlja spoj ujednačene mezoterapije (koja je intenzivije od uobičajene mezoterapije) i stimulacije dubljih slojeva kože na ćelijskom nivou bez ablacije (guljenja epiderma).

Procedura terapije mikroiglicama traje 15-40 minuta u zavisnosti od stanja i tipa kože, nakon čega na koži nastaje crvenilo (od blagog do intenzivnijeg, zavisno od tipa kože i izbora dužine iglice), koje traje od par sati do maksimum 48 sati. Vreme oporavka je brzo, tretman je neinvazivan, neablativan, ne ostavlja ogrebotine, modrice niti otoke. Preporučuje se primena kvalitetne kreme sa zaštitnim faktorom (Genosys MSC SPF40++) narednih nedelju dana i pošteda od šminkanja u trajanju od 24 sata.

Potrebno je od uraditi 4 do 6 tretmana u razmacima od 4 do 6 nedelja. Prvi rezultati u vidu osvežene, blistavije, zategnutije i čistije kože vide se nakon nekoliko dana, a pravi rezultati sinteze kolagena za par meseci. Preporučuju se tretmani održavanja 1-2 puta godišnje, moguće je i kombinovanje sa drugim procedurama.
Unapređenjem kvaliteta kože prirodnom stimulacijom postižemo dugotrajne rezultate. Kombinacija ove procedure i Genosys No needle karboksi terapije EZCO2 i(ili) terapije SRS voćnim kiselinama daje još initenzivniju stimulaciju i bolji rezultat.

U tretmanu se koristi Genosys Dermafix, aparat sa sterilnim nastavcima sa šestougaonim iglicama od hirurškog čelika dužine od 0,5 do 2 mm. Koju ćemo dužinu iglice upotrebiti zavisi od tipa kože i indikacija i onoga sto pacijent želi da dobije.

Praveći mikronidlingom uslovne mikropovrede na nivou dermisa podstičemo niz procesa u koži u cilju samozalečenja i samoregeneracije, te dolazi do povećanja fibroblasta i veće produkcije kolagena i elastina u koži i boljeg stepena prokrvljenosti.

Takvom stimulacijom cirkulacije, uz primenu različitih stimulatora, faktora rasta, peptida i biljnih ekstrakata, prilagodjenog hijalurona efekti se drastično pojačavaju. Ubacuje se i patentirani peptid skoro identičan GF (faktoru rasta) izolovan iz biljaka koji učestvuje u prirodnim mehanizmima regeneracije kože. Ubrzava zarastanje povreda, povećava sintezu kolagena i elastina, obnavlja kapilarnu mrežu.
Dokazano je da je nakon terapije mikronidling-a (mikroiglicama) pojačana penetracija preparata i do 40 puta.

Peptidi koje unosimo ovim putem u kožu su:

Sh-polypeptide 7: Patentirani protein slične strukture kao humani hormon rasta (faktor rasta), vezuje se za njegove receptore i aktivira matične ćelije koje su migrirale u bazalni sloj epiderma. Moćne matične ćelije stvaraju nove ćelije u epidermisu.

Copper Tripeptide-1: stimuliše sintezu kolagena u fibroblastima, povećava akumulaciju proteina, glikosaminglikana i DNK u oštećenoj koži.

Palmitoyl Oligopeptide: povećava produkciju kolagena, elastina, hijaluronske kiseline i glukozaminiglikana.

Palmitoyl Tetrapeptide-7: redukuje crvenilo traumatizovane kože, vrši stimulaciju i regeneraciju kolagenih vlakana u dermisu.

Acetyl Hexapeptide-8: dejstvo protiv bora preko opuštanja mišića.

Napomena:
Tretman Dermafixom je postupak poveren isključivo lekarima koji poseduju medicinsko znanje o anatomiji kože, pravilima sterilizacije i rukovanju ovim aparatom i dobro obučenim kozmetolozima/kozmetičarima. Svako nestručno korišćenje može dovesti do oštećenja kože, bakterijskih ili virusnih infekcija.

DERMAFIX TRETMANI i REZULTATI:

1. TRETMAN BORA I OPUŠTENE KOŽE
REZULTATI : POBOLJŠAN TONUS I ZATEGNUTA KOŽA, SMANJENJE BORA I FINIH LINIJA

2. TRETMAN HIPERPIGMENTACIJE, FLEKICA I NEČISTE KOŽE SKLONE AKNAMA I PRETERANO LUČENJE SEBUMA SA SRS PILINGOM
REZULTATI : POBOLJŠAN TONUS KOŽE , KOŽA POSTAJE GLATKA, TEN UJEDNAČEN, VLAGA I MASNOĆE IZBALANSIRANE

3. TREMAN OŽILJAKA OD AKNI I OŽILJAKA PROUZROKOVANIH FIZIČKI ILI HEMIJSKIM FAKTORIMA
REZLTATI : DUBINA I VELIČINA OŽILJAKA SE REDUKUJE, KOŽA POSTAJE ZDRAVA I BLISTAVA

4. TRETMAN AKNI I MASNE KOŽE
REZULTATI : AKNE SU REDUKOVANE I SPREČENA POJAVA NOVIH

5. TRETMAN ZA OSVEŽENJE KOŽE ( I ZA HIPERPIGMENTISANU I DEHIDRIRANU KOŽU ) NAKON ODMORA-POSLE SUNČANJA
REZULTATI : KOŽA JE BLISTAVA , HIDRIRANA, A TEN UJEDNAČEN

6. TRETMAN PROTIV CRVENILA-KUPEROZE I IZUZETNO DEHIDRIRANE KOŽE ( isušene ) SA HES RASTVOROM
REZULTATI : STIMULIŠE FAKTORE RASTA KOJI POVEĆAVAJU GUSTINU EPIDERMISA, SMANJUJUĆI POJAVLJIVANJE KRVNIH SUDOVA NA KOŽI I SMANJUJE CRVENILO. JAČA STRUKTURU KAPILARNIH KRVNIH SUDOVA

7. TRETMAN VOLUMIZACIJA I INTEZIVNA HIDRATACIJA SA HES RASTVOROM
REZULTATI : HIJUALURONSKA KISELINA VUČE VODU IZ DUBLJIH SLOJEVA , TO SE NA KOŽU PROEKTUJE KAO POVEĆANJE VOLUMENA , ZATEGNUTOST I VEĆA HIDRIRANOST, SA BRZOM REGENERACIJOM POVREĐENOG KAPILARNOG ZIDA ( krvnih sudova ) U KOŽI , ŠTO SMANJUJE CRVENILO TRETIRANE REGIJE. JAČA KOLAGEN OKO ZIDOVA KRVNIH SUDOVA I POJAČAVA STRUKTURU TKIVA

8. TRETMAN PODRUČJA OKO OČIJU – ZA FINE BORE , TAMNE PODOČNJAKE , BORE TIPA „svračijih nožica“ , KESICE ISPOD OČIJU I PUŠAČKU PREBOJENOST TE REGIJE
REZULTATI : DELUJE PROTIV BORA I FINIH LINIJA, TAMNIH I PREBOJENIH PODOČNJAKA, NADUTIH KESICA ISPOD OČIJU