RADIOTALASNI LIFTING JE NAJPOPULARNIJI NEHURIŠKI TRETMAN PODMLAĐIVANJA.

ORGANIZAM VEĆ POSLE DVDESET PETE GODINE ZNAČAJNO SMANJUJE PRISUSTVO KALOGENA I ELASTINA, PA KOŽA POČINJE DA SE OPUŠTA I DA SE STVARAJU PRVE BORE.

Ovaj tretman koristi proces dijatermije, koji omogućava vazodilaciju i povećava dotok kiseonika ka tkivima, ubrzava ćelijski metabolizam i stimuliše proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, čineći kožu elastičnom i čvrstom.

TRETMAN SLUŽI ZA ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE I UKLANJANJA VIDLJIVIH BORA. Potpuno je komforan, bezbedan i bezbolan. Koristi se na koži lica i tela.

KORIŠĆENJEM RADIOTALASA REZUTATI SU VIDLJIV VEĆ NAKON PRVOG TRETMANA.

Na čelu i oko očiju, sitnije bore nestaju, a duboke postaju značajno pliće, a nazolabijalne brazde se smanjuju, i koža zateže, ne samo na licu, već na vratu i deholteu gdje se značajno popravlja kvalitet i izgled kože..

TAKOĐE SE OVIM TRETMANOM POSTIŽU REZULTATI KADA JE REČ O OPUŠTENOJ KOŽI ČITAVOG TELA (pre svega stomaka, zadnjice, butina i nadlaktica), kao I KOD REDUKCIJE STRIJA I CELULITA.

Dugotrajni rezultat u redukciji bora i zatezanju kože postiže se serijom od nekoliko tretmana, u vremenskom razmaku od mesec dana, zbog kumulativne sinteze novog kolagena i elastina. U zavisnosti od starosne dobi i stepena izraženih bora.