ULTRAZVUČNI PILING LICA Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa, ovim tretmanom se utiče na
hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Na pravilan način se omekšavaju kaverozna vlakna i tako se epiderm priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica koji se mogu uneti uz pomoć špatule.

Tretman se osim za redovno čišćenje lica preporučuje kao uvodni tretman u tretmane podmlađivanja. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osveženje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

Rezultati su momentalno vidljivi

Dejstvom elastičnih mikro-vibracionih talasa sprovode se četiri bazična modaliteta dejstva: precizno se eksfolira stratum corneum, vrši temeljno čišćenje kože, koža se hidrira, poboljšava cirkulacija i vrši oksigenacija, uz istovremeno obnavljanje i rejuvenaciju kože.

Kako se radi ultrazvučni piling?

Na početku ovog tretmana radi se priprema lica. Nakon toga se nanosi tanak sloj gela na lice. Tretman se obavlja uz pomoć aparata. Deo aparata koji se zove ultrazvučna špatula služi za direktan kontakt sa kožom lica. Čišćenje lica izvodi se ultrazvučnom špatulom. Dok se radi piling, prilikom svakog prelaska preko kože na špatuli ostaju komedoni (tzv. mitiseri). Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala (nema nikakvog neprijatnog “cedjenja” mitesera!), takođe u isto vreme uklanja se tanak sloj površnih mrtvih ćelija kože lica. Nakon što se završi sa ovim tretmanom, na lice se stavlja maska koja umiruje, hrani kožu i skuplja proširene pore. Tretman je apsolutno bezbolan i prijatan, traje oko 30 minuta. Nakon ultrazvučnog pilinga ne javlja se nikakvo crvenilo. Može se neometano nastaviti sa dnevnim aktivnostima.

PROGRAMI

  • LIFTING
  • AKNE
  • KUPEROZA
  • HIPERPIGMENTACIJA
  • PILING
  • ČIŠĆENJE KOŽE
  • HIDRATACIJA
  • OKSIGENACIJA

Otkriva novu kožu, glatku i meku!

Nova ultrazvučna tehnologija stvara visoko efikasnu eksfolijaciju uklanjajući 35-55% stratum corneum-a. Mrtve ćelije kože se uklanjaju, kao i višak masnoće i kozmetički ostaci, a pore se čiste, što sve rezultira duboko očišćenom glatkom kožom. Odgovarajući kozmetički proizvodi sada se mogu aplikovati i delovati na mnogo efikasniji način.

Miluje i vlaži isušenu kožu!

Posle eksfolijacije koža bude umirena i hidrirana funkcijom ovlaživanja. Komplementarni kozmetički proizvodi na vodenoj bazi određene jedinstvene molekularne strukture koja dopušta maksimum penetracije putem sonoforeze
aplikuju se neposredno nakon eksfolijacije.

Energizuje kožu da bude sveža, puna života!

Lica sivog, voštanog tena i smanjene skoro zaustavljene obnove ćelija, ostvaruju velike koristi od mogućnosti da se Ultrazvučnim pilingom oksigenizuje koža i njenim ultrazvučnim mikrovibracijma stimuliše lokalna cirkulacija.
Kao rezultat dejstva ove mikromasaže koža ostaje sjajna da prosto blista.

Koža ravnog glatkog tena!

ULTRASONIC SKIN SYSTEM nudi funkcije koje balans kože podižu na viši nivo, rezultirajući brilijantnim tenom. Akumulacije pigmenta i manji ožiljci koji su posledica raznih nedostataka mogu biti poravnati i izglađeni serijom tretmana. Koristeći kombinaciju fizičko – mehaničkih procesa i odgovarajućih proizvoda za negu kože, postiže se redukcija diskoloracije i poboljšava ten.