Epilacija – TRAJNO UKLANJANJE DLAČICA MED – IPL-om:

Epilacija koju odlikuje preciznost i visoko efikasni rezultati

Inovativna tehnologija sa progresivnom epilacijom IPL MED je efektno pulsirajuće svetlo koje kao sredstvo koristi princip selektivne foto – termolize: generiše serije svetlosnih pulseva koji onemogućavaju ćelije odgovorne za razvoj dlaka i zatim smanjuju njihov rast.

ZBOGOM NEZELJENIM DLAKAMA
BEZBEDAN I SVESTRAN IPL UREĐAJ
ProPlem maljavosti nije samo estetski nedostatak, već i psihološki proPlem. Ljudi pogođeni ovim proPlemom se često osećaju ograničeno u svojim odnosima i stoga je tretman depilacije jedan od najpopularnijih. Tehnologija na ovom polju prošla je kroz značajnu evoluciju, od elektrokoagulacije do lasera, i sada pulsirajućeg svetla kao poslednjeg sistema koji koristi pulsirajuće svetlo visokog intenziteta (IPL) da Pi se za kraće vreme doPili što bolji rezultati.

PROGRAMSKE PROCEDURE

Aparat IPL MED opremljen je naprednim softverom koji čini sistem vrlo raznovrsnim, inovativnim i omogućava nesmetan rad i izbor između programa koji vas vode i u mogućnosti samostalnog rada. U oba slučaja, ako je potrebno, ova tehnologija omogućava kozmetičaru da interveniše i u realnom vremenu promeni specifikacije tretmana. Ekran osetljiv na dodir, grafika i prikaz slika i organizacija kontrola još više olakšavaju upotrebu.

PRE TRETMANA

Pre tretmana, neophodno je programirati rad prema potrebama i zdravstvenom statusu klijenta, proveravajući da klijent nije uzimao foto senzitivne lekove poslednjih nedelja, da nema osipe, otvorene rane, tetovaže ili veći broj mladeža na delovima koji se tretiraju, ne boluje od hormonalnog disbalansa, nije u drugom stanju ili ima bolest kontraindikovanu na pulsirajuće svetlo. Sa aparatom IPL MED svaka sesija se može pravilno prilagoditi, zato što oprema dozvoljava da podesite parametre koji su vam potrebni: da identifikujete tip kože, veličinu i boju dlake i da definišete snagu i temperaturu koje ćete koristiti, čak i da izaberete filter.

TRETMAN

Počev od jedne regije, nastaviti polako, vodeći računa da se pravilno izvrši mesto fleša, jedno za drugim na uzastopan način. Površina ručice omogućava tretiranje čak i velikih delova tela. Indikator svetlosti generisane po principu selektivne termolize, inhibiraju ćelije odgovorne za razvoj dlake, smanjujući rast dlake. Svetlosna energija koncentrisana u dlaci, apsorbuje se na različite načine u različitim zonama u zavisnosti od koncentracije melanina, pretvarajući se u toplotnu energiju koja uništava dlake.

REZULTATI

Rezultat IPL epilacije zavisi od fototipa, veličine i pigmentacije dlake, i od njene faze rasta na tretiranoj oblasti. Zadovoljavajućim rezultatima smatramo kada se posle šest/osam tretmana može videti 80% smanjenja neželjenih dlačica. Posle toga, možda će biti neophodno uraditi povremene tretmane ali ovo zavisi od fiziološkog odgovora klijenta. Generalno govoreći, malje koje ne odreaguju u potpunosti pretvaraju se u tanko vlasište vidljivo samo pri osvetljenosti

ŽENE

– Nausnice
– Brada
– Brada i nausnice
– Podbradak
– Brada i podbradak
– Čelo
– Obrazi
– Zulufi
– Celo lice
– Pazuh
– Pola ruku
– Ruke
– Areole (bradavice)
– Donji deo leđa
– Linija na stomaku
– Prepone
– Duboke prepone
– Duboke prepone i zadnji deo
– Potkolenice
– Nadkolenice
– Cele noge
– Nadlanice-gornji deo stopala
– Prsti na rukama

MUSKARCI:

– Jagodice
– Usne skoljke
– Vrat prednji deo-zadnji deo
– Ceo vrat
– Pazuh
– Ruke
– Grudi-stomak-ramena
– Grudi,stomak i ramena
– Leđa
– Leđa i ramena
– Gornji deo ledja
– Donji deo ledja
– Podkolenice
– Nadkolenice
– Noge