Mezoterapija za podmladjivanje koze ,oblikovanje tela i celulit

Mezoterapija lica
(lifting lica,uklanjanje bora,hidratacija koze, fleka i poremecaja pigmentacije)

Mezoterapija tela
(uklanjanje celulita i masnih naslaga)


Šta je mezoterapija?

MEZOTERAPIJA JE TRADIOCIONALNA , NEHIRUŠKA METODA, KOJOM SE UNOSE AKTIVNI SASTOJCI U SREDNJI SLOJ KOŽE, TZV. MEZODERM.

Mezoterapija se primenjuje za revitalizaciju i vraćanje tonusa kože u tretiranju bora na licu, opuštene i dehidrirane kože lica, vrata i dekoltea. Sprovodi se i kao prevencija prvih znakova starenja kože, kod terapije ožiljaka od akni, za vraćanje sjaja koži, u terapiji prvih bora, u terapiji celulita, kao i u terapiji opuštene kože tela.

Primenjuje se u okviru određenih i zadanih protokola u INETRAVLIMA. Preparate koje koristimo vrhunski su i svetski poznati, A SAM POSTUPAK JE BEZBOLAN.

Mezoterapija otvara mikroskopske kanale u koži, dakle penetracije aktivnih sastojaka su postavljene ispod epidermisa i mogu efikasno doći do dermisa. Ovi aktivni sastojci mogu biti prilagođeni / mešanjem različitih suspstanci u koktele /. Ove supstance sadrže vitamine, minerale, aminokiseline i antioksidante, stimulišu kolagen i elastin, poboljšanje hidrataciju i povećavaju metabolizam kože. Rekonstrukcijom u unutrašnjoj strukturi kože, ravnanjaju se bore, vraćajući tonus i elastičnost kože, vraća zdrav, blistav izgled. Mezoterapija efikasno podmlađuje kožu, i rešava različite probleme koji se tretiraju.

Mezoterapija bez igle se zasniva na elektroporaciji, aktivne sastojke i aktivne supstance u kožu ubacijemo bez igle, dakle tretman je apsolutno bezbolan.

Nakon postupka koža postaje dobro hidratisana, bore su smanjene i koža postaje čvrsta. Mezoterapija može da se vrši na licu, vratu i dekolteu, kao i na telu. Tretman može vidno da poboljša ten kože i uz održavanje mogu da se obezbede dugotrajni efekti.

Ovaj tretman nema nuspojava, jer su aktivne susptance i kokteli, koji se ubacuju u kožu klinički sterilni. Efikasnost se može dodatno poboljšati ako pre mezoterapije primenimo tretman Mikrodermoabrazijom.