– Kavitacija + Vaccum limfna drenaža + Radiotalasno zatezanje tkiva

– Kavitacija sa RF

Šta je ultrazvučna liposukcija-kavitacija?

Ultrazvučna kavitacija je potpuno bezbolna,neinvazivna i efektna redukcija lokalizovanog masnog tkiva .Obuhvata objedinjenu primenu kavitacije, radiotalasa i vakum drenaže. Koristi se kavitacija -40 KHz jak ultrazvuk za stvaranje intenzivnog vibriranja koje prouzrokuje unutrašnju eksploziju u masnim ćelijama. Masne ćelije razbijaju se na masne kiseline i glicerol. Masne kiseline zatim se putem jetre razgrađuju i odstranjuju iz tela mokraćom, dok se glicerol rastvara u ćelijskoj tečnosti, a oslobođena energija u obliku ATP-a ponovno iskorišćava u metabolizmu.

Rezultati su odmah vidljivi. Samo u jednom 45-minutnom tretmanu gubi se čak dva do pet santimetara u obimu, odstranjuje se tvrdokorni celulit na butinama (tzv. jahaće pantalone), kao i naslage masnoće na stomaku ,pojasu, kukovima,stražnjici. Vrlo uspešno odstranjuju se i naslage celulita i masnoća sa kolena i nadlaktica.

Sledeći korak je IRF-tretman radiotalasima, kojeg bi trebalo kombinovati u rešavanju problema. Radio talasi takođe služe u odstranjenju celulita i masnoća, ali neizostavni su i u regeneraciji kolagena. Visokofrekventni elektromagnetski talasi zagrevaju potkožno masno tkivo, ubrzavaju lipolizu i metabolizam masnih ćelija i podstiču limfnu drenažu i cirkulaciju, što dovodi do još boljeg lipolitičkog i anticelulitnog učinka.

Posle tretmana kavitacijom, zbog velikog gubitka potkožnog masnog tkiva, često se događa da se koža opusti, tj. omlohavi, kad je tretman IRF-om gotovo nezamjenjiv, jer se regeneriše prirodni kolagen i zateže opuštena koža. Naročito dobri rezultati postižu se kod opuštene kože , unutrašnje strane butina , stomaka i nadlaktica.

Neizostavna je i limfna drenaža, kojom se podstiče protok limfe i tako ubrzava odstranjivanje masnih ćlija, toksina i u njima rastvorenih otpadnih materija.

Preporučuje se serija do šest tremana na sedam do deset dana za najbolji rezultat. Ovim tretmanom rešavamo estetske i zdravstvene probleme, bićete lepši i zdraviji.

Dođite kod nas i uklonite tvrdokorne masne naslage i celulit. Preoblikujte telo nehuruškim tretmanom.