Lasersko izbeljivanje zuba:

– Gelom bez peroksida 1×30 min.

– Gelom bez peroksida 2×15 min.

– Gelom bez peroksida 3×15 min.

Kako funkcioniše?

Beljenje zuba je jednostavan kozmetički postupak. Gel za izbeljivanje se nanosi na zube i hladno plavo svetlo se namesti ispred zuba. Nakon svakog tretmana klijent će videti da zubi postaju belji.

Oslobađanje od fleka

Vremenom zubi mogu postato “obojeni”, posebno ukoliko se pije previše čaja, kafe, crvenog vina i ukoliko konzumirate cigarete. Profesionalno izbeljivanje će Vam dati najbolje rezultate.

Koliko beli će mi biti zubi?

To je pitanje na koje je gotovo nemoguće odgovoriti jer postoje mnogi različiti faktori koji utiču na nijansu zuba. Rezultati su između 5-14 nijansi svetlijih zuba u nešto manje 1 sat. Može se očekivati da zubi budu u proseku od 8, pa naviše, nijansi belji. Međutim tip bojenja predstavlja veliki faktor, na primer, ako je Vaše stanje kritično zbog načina života: konzumiranja previše cigareta, crnog vina itd, onda možete očekivati najveće rezultate. Ako su vaši zubi bojeni, tada prvi tretman može postići samo tri ili četiri nijanse belje zube, sa dodatnim sesijama koje su potrebne da bi se postigao željeni nivo beline. Ako su vam zubi već prilično beli, onda je nemoguće da belina zuba ide do 8 nijansi svetlije boje, u stvari, tri ili četiri nijanse se može očekivati ili bela kao Vaši prirodni zubi. Takođe, starost je faktor u tome koliko će beli biti Vaši zubi. Kako starite mineralni sadržaj zuba se smanjuje. On reguliše način na koji Vaši zubi postaju belji. Sve zubi su različiti, genetika igra veliku ulogu, neki ljudi imaju veliki sadržaj minerala u zubima uz pomoć kojih zub može da ide do veoma bele, dok se kod druge osobe to neće desiti, iako ove osobe imaju slične karakteristike: sličan način ishrane i starost. Imajte na umu da će prirodni zubi da se boje samo belo prirodno, a ukoliko želite zube koji su “papir beli”, kao kod nekih filmskih zvezda u časopisima, onda ne želite da belite Vaše zube, želite veštačke!

Jedinstveno bojenje zuba gelom je specijalno formulisan način da imate zdrav, sjajan izgled zuba.
Dobićete svetliji izgled, za razliku od veštačkog (“kredastog”) koji mogu dati manje kvalitetni laseri.

Budite sigurni da će Vaši zubi postati prirodno belji!

Koliko dugo će trajati?

To zaista zavisi od načina života, ishrane i dobre oralne higijene. Za klijente koji piju puno čaja i kafe, to neće trajati onoliko dugo koliko kod nekog ko je gore navedeno, sveo na minimum.

U proseku tretman traje oko 6 – 9 meseci.