DERMO OXY 5- NEKA KOŽA PRODIŠE I ZABLISTA!
Tretmani lica medicinskim kiseonikom i infuzijom kiseonika.
Snaga potpune integracije kiseonika za svežu, podmlađenu i laku kožu koja ponovo diše!

Napredni princip delovanja pritiska koji koristi kiseonik iz vazduha i pretvara ga u sterilni medicinski kiseonik visoke koncentracije, uz istovremeni unos aktivnih supstanci duboko u kožu.

Kiseonik je tretman koji zateže i osvežava, stimuliše ćelijsku respiraciju, povećava čvrstinu i elastičnost kože i daje efekat veće kompaktnosti i živosti. Smanjuje iritacije, deluje na strije i ožiljke, poboljšava balans kože i hidriranost, otvara pore i odlično deluje protiv upala i bakterija. Tretman je neinvazivan i nema sporednih efekata. Specijalna VECOM tehnologija omogućava izvođenje ovog tretmana putem izolovanja kiseonika od ostalih gasova i atmosfere radi poboljšanja ovog efekta.

– Pretvaranjem kiseonika iz vazduha u sterilni kiseonik, podstiče se intenzivna oksigenacija kože

– Unos kiseonika zajedno sa aktivnim materijama u kožu (hijaluronska kiselina, vitamini, serumi) u najdublje slojeve kože čime se snažno ubrzava sinteza kolagena

– Bioelektrična terapija- mikrostruje se dovode do nivoa ćelija čime se povećavaju signali ćelijske komunikacije. Rezultat je regeneracija i podmlađivanje kože, potkožnog tkiva i mišića.

– Najzdraviji i najprirodniji tretman za lice

– Tehnologija kiseonika odmah nakon nanošenja povećava količinu atmosferskog kiseonika u koži.

– Kiseonik okrepljuje mikrocirkulaciju kože.

– Efekat druge kože – nakon nege koža je preporođena (ružičasta, odmorna i vidno podmlađena).

 

Preporučujemo za:

– Opušteno lice sa viskom kože (nagli gubitak težine)
– Problematičnu kožu
– Suvu ,tanku i beživotnu kožu
– Hiperaktivno lice sklono kuperozi

TEČNI KISEONIK
Stimulacijom ćelijskog metabolizma , kroz prethodno vezivanje, prenos i oslobađanje atmosferskog kiseonika, stvara se oksigenacija, poboljšava mikrocirkulacija i kao rezultat dobija detoksikacija organizma (vezivanjem i uklanjanjem ugljen dioksida).

NEGATIVNI PRITISAK SA VAKUMOM
Primenom razređenog vazduha postiže se aktivacija cirkulacije i ishrane kože, poboljšanje kvaliteta kože i vezivnog tkiva.

KISEONIK KUPKA
Pretvaranjem kiseonika iz vazduha u sterilni kiseonik postiže se intenzivna oksigenacija i detoksikacija ćelija kože. Postepeno se postiče metabolizam ćelija i jačaju sve fiziološke funkcije kože, što za rezultat ima poboljšanje opšteg funkcionisanja, strukture i izgleda kože.

BIOELEKTRIČNA STIMULACIJA
Mikrostruje se dovode do nivoa ćelija čime se povećavaju signali ćelijske komunikacije.
Rezultat je regeneracija i podmlađivanje kože, potkožnog tkiva i mišića.

Principom direktnog delovanja bioničnih struja poboljšava se aktivnost ćelija, ubrzava metabolizam trifozadenina i stimuliše regeneracija kolagena.