Revitalis estetic:

Naš prioritet je da pružimo najkvalitetniju uslugu, najsavremenijim aparatima, kao i da kozmetički tretmani budu pristupačni za sve. Imamo ozbiljan pristup u lečenju svakog klijenta, tako Vam obezbeđujemo najbolju sigurnost u vidu tehnologije u kombinaciji sa našim iskustvima, pružajući Vam individualan specijalizovan tretman za svaki određeni problem. Nudimo našim klijentima vredne savete o nezi kože, ishrani i načinu života, u kombinaciji sa tretmanima koji će dati dugotrajne rezultate. U radu sa renomiranim medicinskim radnicima iz celog sveta shvatili smo da postoji potreba za boljim kvalitetom aparata i kozmetike, kao i za ozbiljnim pristupom lečenja, zato smo se obavezali da ćemo omogućiti najbolje za negu kože ulaganjem u kontinuiranu obuku i najnoviju opremu.
Jako je važno da klijenti dobiju najviši nivo stručnosti i da se koristite samo vremenski testirani proizvodi za negu lica i tela. Da se koža očisti, zategne i zaštititi!

 

Naš pristup:

Revitalis je centar za negu lica i kože, koji radi samo  prirodnim, medicinsko – testiranim proizvodima i najnovijom laserskom tehnologijom, koja zajedno sa našom visokom stručnošću, daje najkvalitetnije i dugoročne rezultate.

Naš centar je posvećen vrhunskoj medicini u oblasti dermatologije, tako je i kozmetika koju koristimo međunarodno akreditovana. Svi naši proizvodi su prošli opsežno istraživanje, a tretmani su u rangu sa bilo kojim međunarodnim standardima. Ponosimo se u ponudi sigurnih, efikasnih i pristupačnih tretmana sa visokim standardom kvaliteta. Naš pristup je personalizovan od strane našeg visoko kvalifikovanog dermatologa Katarine Paunović.

Naša misija:

Mi smo tu da obezbedimo svetski poznate i najsavremenije procedure, po najpovoljnijim cenama.
Bez obzira da li imate želju da preokrenete znake starenja, rešite zdravstveni problem koji može da zahteva neinvazivan tretman, ili da osvežite kožu lica i tela, imaćete najkvalitetniju uslugu i tretmane koji su prilagođeni isključivo Vašim potrebama.

Posetite nas i uverite se u naš kvalitet!

Svaki pregled lica i tela je potpuno besplatan!

Vaš Revitalis.