POMLADITE SE BRZO – SIGURNO – BEZ OŽILJAKA – BEZ BOLA

Mesotrax mezoniti su inovativna, nekirurška i minimalno invazivna metoda za rejuvenaciju, lifting lica i tijela. Mezoniti ojačavaju i podižu tkiva lica i tela, pa uspešno rešavaju gubitak kontura lica. Mezonitima postižemo lifting efekt bez odlaska pod „nož“.

Nakon aplikacije mezoniti pomoću posebnih autraumatskih iglica u odgovarajući sloj kože, mezoniti ostaju fiksirani u tkivu gde stimuliraju svojom razgradnjom u razdoblju od šest do osam mjeseci reparacijske i regeneracijske procese, i grade strukturnu potporu, dok okolno tkivo deluje kao podrška nitima održavajući postignuti lifting efekt. Nakon razgradnje, rezultati liftinga su i dalje postojani i traju od jedne do dve godine.

Konac od kojeg su građeni mezoniti je materijal (PDS) polidioksanon, koji se već duži niz godina koristi u hirurgiji. Zbog antibakterijskog i antialergijskog delovanja, mezoniti su siguran tretman ukoliko ga izvodi Mesotrax licencirani stručnjak.

Mesotrax mezoniti jedini u estetskoj medicini uz učinak zatezanja kože, mogu kožu obnoviti iznutra. Metoda su za oblikovanje lica, pomlađivanje i regeneraciju kože, te predstavljaju budućnost u prevenciji starenja iz razloga njihovog djelovanja na unutarnji sloj kože u kojem se upravo i događaju procesi gubitka hijalurona i kolagena, kao glavnih uzročnika nastanka bora i opuštenosti kože. Upravo je STVARANJE NOVOG KOLAGENA, odnosno potporne mreže jedan od ključnih elemenata anti-aging procesa MESOTRAX MEZONITI.

 

  • Stimuliraju proizvodnju novog kolagena (protein odgovoran za čvrstoću i zategnutost kože)
  • Stimuliraju sintezu elastina ( zaduženog za elastičnost kože)
  • Stimulira prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline (efekt hidratacije)